Isten hozta a honlapomon!
 
Valló Katalin vagyok, gyermekkorom óta mindig volt kutya a háznál, és persze mindenféle állat, amit hazahordtam. Minden születésnapomon és karácsonykor, azt képzeltem, hogy egy kiskutyát fogok kapni ajándékba, és ezt is kívántam.
Így kezdődött minden - elképzeltem és elkezdtem gyűjteni álmaim kutyájára - egy angol buldog kölyökre.
2001-ben megvásároltam Pearl White Spot Nice nevű szukámat - sárga-fehér - ahogyan elképzeltem. Ekkor még nem gondoltam, hogy tenyészteni fogom a fajtát, csak szerettem kiállításra járni. Ebben az időben, egy állatorvosi rendelőben dolgoztam és szerencsém volt nagyon sok angol buldog baby születését végig asszisztálni, és egyre inkább megismerkedtem a fajtával, annak tenyésztési nehézségeivel és 2004-ben megszületett az 1. alom - Arien Full Of Mischief -...
A célom mindig az volt, hogy a fajta küllemének és jellemének leginkább megfelelő példányokkal történjen a tenyésztés, hogy aki angol buldogot szeretne, az angol buldogot kapjon.
 
"Rossz Kutya nincs!
Mindenkinek olyan a kutyája,
amilyet megérdemel!"
 
Welcome to my website!
I'm Katalin Valló, there were dogs at home always since my childhood and any other animals what I brought home, of course. Every Christmas and my birthdays I wished to get a puppy.
That was the beginning, I imagined, and started to raising money for my dream-dog, a bulldog puppy.
I bought my first bulldog bitch called Pearl White Spot Nice - yellow-white - in 2001. as I imagined. At that time, I didn't think about breeding, only enjoy the shows. Then I worked in a veterinary and assisted at the birth of many bulldog babies. So I learned more and more about the breed, and the difficulties os breeding and my first litter was born is 2004 - Arien Full Of Mischief...
My goal has always been to breeding bulldogs as perfect as it possible, both in appearance and character, who wants an english bulldog, is given an english bulldog.